Добредојдовте во
Ваш Еко Дом Управител

Решете ги
неодложните проблеми во вашите згради!

Зошто да нé изберете нас?

Растот на нашата компанија е доказ за долгорочната посветеност кон клиентите и нивните барања. Искуството акомулирано од различните предизвици со кои се соочила компанијата низ нејзиниот развој, е преточено во брзината и квалитетот при давањето на нашите услуги. Стратешка определба на фирмата е континуиран развој и унапредување, како и исполнување на барањата на нашите клиенти. Постојаниот развој и инвестиции во стручниот кадар, вработените, како и надворешните соработници, овозможуваат комплетна подготвеност во сите фази на давањето на услугите од нашата област.

Услуги

Административно управување
Одржување
и хигиена
Правнa заштита и совети
Хаус
мајстор
машинско
чистење

Ваш Eко Дом Управител
преку бројки

задоволни клиенти
0
Објекти
0
години со вас
0
процент на наплата
0 %
редовно плаќање сметки
0 %
соработници
0 +

Започнете ја новата година сталожено.
Решете ги неодложните проблеми во Вашите згради!
Ве очекуваме!

Контакт
Адреса