Понуди и Документи

Почитувани,
Доколку сакате да склучите договор за управувачки услуги со Ваш Еко Дом Управител, најпрво разгледајте ја нашата понуда и одберете го пакетот на услуги кој најмногу одговара на потребите на Вашиот објект.
Потоа испринтајте ги списокот за согласност, одлуката и запинсикот , Овие документи Ви се потребни за собирање на согласност од Вашите соседи за склучување на договор со нас, избор на овластени претставници кои ќе бидат новите лица за контакт со управителот и записник за одржан собир на кој сте ги договориле промените.
Разгледајте го теркот на договорот кој треба да го потпишете за започнување на соработката со Ваш Еко Дом Управител и запознајте се со изгледот на нашата фактура.
Доколку имате дополнителни прашања слободно контактирајте не на некој од нашите телефонски броеви или на е-маил [email protected] нашите оператори ќе Ве водат низ процесот.